ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe persoane au fost înjunghiate pe o stradă în Finlanda

18:08 | 18.08.2017 Categorie: Externe

Helsinki, 18 aug. /MOLDPRES/. Mai multe persoane au fost înjunghiate vineri în orașul finlandez Turku, relatează ediția online a postului YLE, preluată de AGERPRES și MOLDPRES, care anunță un bilanț provizoriu de un mort și doi răniți.

Agenția Xinhua scrie că a fost un atac multiplu, desfășurat de mai multe persoane în același timp în mai multe locații din centrul orașului. Un martor ocular a declarat unui reporter al acestei agenții că a văzut mai mulți indivizi avînd asupra lor cuțite de mari dimensiuni și care atacau trecătorii la întîmplare.

Alte surse relatează despre cinci sau șase victime. Cel puțin o persoană a fost văzută zăcînd pe jos la locul atacului din Piața Puutori, situată în centrul acestui oraș din sud-estul Finlandei, fiind aparent cea ucisă. 

Poliția a confirmat arestarea unui suspect, care a fost împușcat în picior. A fost anunțată și desfășurarea unei operațiuni pentru găsirea unor eventuali alți participanți sau complici la acest atac.

(Editor L. Alcază)

img17006298

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!