ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FMF va organiza mai multe întâlniri pentru suporteri

10:40 | 01.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) desfășoară cu începere de astăzi mai multe evenimente pentru suporteri, relatează MOLDPRES. 

Primul va demara la ora 13.00 în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet unde va fi organizat un concert susținut de ambasadorul fotbalului feminin în Moldova Iuliana Beregoi. În  cadrul manifestării vor avea loc activități fotbalistice și concursuri cu premii. La eveniment va fi prezentă și echipa națională feminină împreună cu antrenorul Alina Stețenco. Intrarea este gratuită. 

Mâine, 2 septembrie, ora 18:00, în fața scuarului Teatrului Național de Operă și Balet sunt invitați fanii echipei naționale pentru a urmări pe un ecran mare LED meciul din deplasare contra formației Serbiei din preliminariile Campionatului Mondial. În programul  evenimentului mai figurează concursuri cu multe premii, activități distractive și sportive pentru fiecare suporter. Intrarea este gratuită. 

Un alt eveniment se va desfășura pe 5 septembrie, ora 21:45, pe stadionul ”Zimbru” din capitală unde echipa națională va întâlni într-un meci din preliminariile Campionatului Mondial semifinalista EURO 2016, selecționata Țării Galilor în frunte cu starul de la Real Madrid Gareth. Biletele sunt deja în puse vânzare la casele stadionului ”Zimbru” de la 10:30 până la 19:00. Prețul lor variază de la 100 până la 400 de lei. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006607

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!