ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii a avut o întrevedere cu o delegație din Germania

18:50 | 05.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu o delegație a Societății pentru Europa de Sud-Est, profesori ai diferitelor universități din Republica Federală Germania, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au remarcat aniversarea a 25 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Moldova și Germania, celebrată în 2017, salutând caracterul de parteneriat durabil şi constructiv dintre cele două ţări. În cursul discuțiilor, viceministrul Lilian Darii a trecut în revistă aspecte de pe agenda bilaterală moldo-germană, inclusiv subiecte ce vizează consolidarea relaţiilor academice și culturale dintre ambele state.

Societatea de Sud-Est (SOG) este o organizație independentă, specializată în cercetarea statelor din regiunea sud-est europeană, cu accent pe serviciile de consiliere politică și consultanță politică.

img17006734

img17006734

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!