ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Afacerilor Externe Lilian Darii l-a primit pe ambasadorul Japoniei

17:16 | 14.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, l-a primit astăzi pe ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au trecut în revistă unele aspecte ale cooperării dintre cele două state în domeniul agriculturii. În context, viceministrul Lilian Darii a evidenţiat importanţa implementării eficiente a programului de susţinere a domeniului agriculturii conservative în R. Moldova, care este realizat cu sprijinul Guvernului Japoniei.

Cu privire la cooperarea moldo-niponă în cadrul Organizaţiei pentru Democraţie şi Cooperare Economica GUAM, interlocutorii au discutat perspectivele interacţiunii dintre ministerele de Externe ale celor două țări în vederea trasării obiectivelor colaborării în formatul GUAM+Japonia pe parcursul deţinerii preşedinţiei GUAM de către Republica Moldova în anul 2018.

img17007039

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!