ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei boxeri moldoveni au cucerit medalii la Europenele de juniori

09:34 | 26.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 sep. /MOLDPRES/. Boxerii moldoveni Vasile Cebotari (54 kg), Vitalie Prisacaru (48 kg) și Vladislav Gudzi (60 kg) au devenit premianți la Campionatul European de juniori, care s-a încheiat ieri la  Albena (Bulgaria), relatează MOLDPRES.

Vasile Cebotari a urcat pe treapta a doua a podiumului de premiere, iar Vitalie Prisacaru și Vladislav Gudzi au obținut medaliile de bronz. ”Este, desigur, un succes. Toți vor fi remunerați pentru evoluțiile bune, tradițional, la sfârșitul anului, de federația națională”, a declarat pentru Agenție secretarul general al Federației Moldovenești de Box, Nicolae Savcov.

Republica Moldova a fost prezentă la campionat cu 10 pugiliști.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011). 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17007371

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!