ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 2 octombrie 2017

08:47 | 02.10.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

La Reședința de Stat va avea loc un briefing.

Ora 13.00, str. N. Iorga 23.

***

Membrii Consiliului de Integritate se întrunesc în ședință de lucru.

Ora 14.00, sediul Autorității Naționale de Integritate, str. Alecu Russo nr. 1.

***

Viceprim-ministrul, ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, va susține o conferință de presă cu privire la lansarea celei de a patra ediții a săptămânii de afaceri – ”Moldova Business Week 2017”.

Ora 11.00, sala de conferințe a Ministerului Economiei și Infrastructurii, Casa Guvernului, str. G. Bănulescu Bodoni, et. II.

***

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Oficiul Francez pentru Imigrare și Integrare al Republicii Franceze organizează o conferință de presă privind semnarea acordului cadru de parteneriat în domeniul reintegrării cetățenilor moldoveni reveniți din Franța.

Ora 11.45, anticamera ministrului, str. V. Alecsandri 1, etajul 2.

***

Asociația Pro Historica invită la conferinţa de presă cu tema: „Rezultatele ediției a IV-a Expedițiilor Memoriei, desfășurate în regiunile Kranoiarsk și Irkutsk din Federația Rusă în perioada 20 septembrie-1 octombrie2017”.

Ora 11.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Va avea loc evenimentul de lansare al Fundației pentru o Democrație Modernă.

Ora 12.00, Sala Europei, Biblioteca Națională din Chișinău.

***

Reprezentanța Băncii Mondiale la Chișinău invită la prezentarea perspectivei economice pentru Moldova. Tema specială a prezentării: „Consolidarea veniturilor bugetare. Impozitarea autoturismelor”.

Orele 12.15-13.45, oficiul Băncii Mondiale, str. Puskin, 20/1.

***

Consilierii municipali ai PSRM vor susține, după ședința operativă a primăriei Chișinău, un briefing cu tema: "24 de milioane de euro - unor firme cercetate penal în România".

Briefingul va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Chișinău.

***

Federația de box din Moldova invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 12.00, sala de conferințe a Agenției ”INFOTAG”.

***

Președintele PAS, Maia Sandu, secretar general al PAS, Igor Grosu, și Sergiu Litvinenco, jurist, membru în Biroul Permanent Național vor susține o conferință de presă cu titlul: „Schemele folosite pentru finanțarea PD și pentru îmbogățirea lui Plahotniuc”.

Ora 13.00, sediul PAS, str. A. Mateevici 31.

***

Coaliția Voluntariat și Consiliul Național al ONG-urilor de Mediu invită la evenimentul de lansare a Săptămânii Naționale a Voluntariatului (SNV) 2017. Evenimentul de lansare va aborda problema deșeurilor și se va desfășura la gunoiștea de la Bubuieci.

Punctul de întâlnire va fi Baza auto a Parlamentului, str. Anatol Corobceanu nr. 10, la ora 13.30, de unde se va asigura transportul pentru voluntari și jurnaliști. 

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!