ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 4 octombrie 2017

09:05 | 04.10.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Orele 09.00 - 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media organizează audieri publice la subiectul ”Cazurile de abuz sexual a minorilor, identificate în instituțiile de învățământ din Republica Moldova”.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia mediu și dezvoltare regională organizează audierea instituțiilor responsabile de situația ecologică creată în urma construcției hidrocentralei pe râul Răut.

Ora 10.00, primăria satului Brânzenii Vechi, raionul Telenești.

***

Biroul permanent al Parlamentului se va convoca în ședință.

Ora 14.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Guvern.

***

În jur de 100 de reprezentanți ai mediului de afaceri vor participa la cel de-al V-a ”Forum al companiilor italiene și mixte moldo-italiene” care activează pe teritoriul Republicii Moldova, organizat de Ambasada Italiei la Chișinău în Colaborare cu Camera de Comerț și Industrie moldo-italiană și Camera de Comerț italo-moldavă. 

Orele 09.30-14.00, Radisson Blu Leogrand Convention Center, sala de conferințe Raut, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” invită la evenimentul de redeschidere a secției Cardiologie din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”, în urma modernizării, renovării conform tuturor standardelor contemporane.

Ora 11.00, str. Alecu Russo, 11.

***

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale invită la o conferință de presă: „Deconspirarea și reținerea membrilor organizației criminale „BORMAN”.

Ora 11.30, Sediul PCCOCS, Ștefan cel Mare 73, etajul 3.

***

Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 11.00, sediul PDA, str. 31 august 1989, nr. 15.

***

Mass-media este invitată la o întâlnire cu Adolf Ogi, fost președinte al Confederației elvețiene, fondator al Fundației Swisscor.

Ora 11.15, Hotel Luna, str. Petru Movilă 4.

***

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziţiei „Relaţii internaţionale. Tineri arhitecţi din Germania“. Expoziţia organizată de către Institutul pentru relaţii culturale internaţionale (ifa) a fost prezentată cu succes deja în Italia, Africa de Sud, India şi România.

Ora 15.00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei, str. 31 August 1989, 115.

***

În perioada 3-5 octombrie, la Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici” din Chișinău se desfășoară Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Romanței “Crizantema de Argint”, ediția a XXI-a.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!