ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a dispus crearea celulei de criză pentru elucidarea circumstanțelor accidentului aviatic din Coasta de Fildeş

10:28 | 15.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. În legătură cu accidentul aviatic produs în Coasta de Fildeş, în urma căruia au avut de suferit cetăţeni ai Republicii Moldova, Prim-ministrul Pavel Filip a dispus vicepremierului Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, crearea unei celule de criză, din care să facă parte reprezentanţi ai MAEIE şi ai Autorităţii Aeronautice Civile pentru a elucida toate circumstanţele accidentului, pentru verificarea informaţiilor privind identitatea cetăţenilor ţării noastre implicaţi în accident, precum şi pentru menţinerea comunicării directe cu autorităţile de resort ale ţărilor vizate pentru acordarea asistenţei necesare cetăţenilor Republicii Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

MAEIE va veni cu informaţii actualizate referitoare la acest caz în măsura în care acestea devin disponibile.

img17008030

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!