ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 17 octombrie 2017

18:39 | 16.10.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la evenimentul de inaugurare a Secțiilor Radiologie și imagistică, Diagnostic funcțional și Endoscopie din cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului, renovate și modernizate prin intermediul fondurilor oferite de Guvernul României.

Ora 12.00, Institutul Mamei și Copilului, str. Burebista, 93.

***

Ambasada Republicii Slovace în Republica Moldova organizează un forum axat pe promovarea inovațiilor din domeniul agriculturii, acordând o atenție specială agriculturii ecologice, în calitate de element primordial ce poate determina creșterea performanței agriculturii moldovenești.

Ora 09.30, ASEM, Blocul F, et. 2, sala 203, str. Bănulescu-Bodoni 61.

***

Asociația pentru Politică Externă (APE) invită la Clubul de Presă APE dedicat relațiilor moldo-ucrainene în contextul noilor realități geopolitice și de vecinătate estică.

Ora 10.00, Agenția de Presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 4, of. 446.

***

Agenţia de presă IPN și Radio Moldova invită reprezentanţii mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Calitatea clasei politice: importanța, starea actuală și căile de îmbunătățire”, ediţia a 78-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN.

***

Inspectorul școlar Simion Zadorojnii și consilierul local din Ștefan Vodă, Olga Ceapchi, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Problemele cu care se confruntă un inspector școlar din Ștefan Vodă în domeniul educației”.

Ora 14.00, Agenţia INFOTAG.

***

Asociația Presei Independente invită la Dezbaterea Publică – Alegeri CSM 2017, organizată pentru candidații la funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Ora 18.00, Hotelul Regency, str. Sfatul Țării, 17. 

***

Agenția universitară a Francofoniei (AUF), în colaborare cu Formările universitare francofone din universitățile membre AUF în Republica Moldova, organizează un atelier de sensibilizare a studenților francofoni către cercetare și inovare.

Ora 09.30, USM, Facultatea de Drept, sala de conferințe, str. Kogălniceanu, 67, bloc 2, parter.

***

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” din Chișinău organizează Maratonul utilizatorilor, în cadrul căruia se vor întruni utilizatori din filialele BP și din suburbiile municipiului Chișinău, precum și din bibliotecile publice raionale: Criuleni, Ialoveni, Dubăsari, Orhei, Strășeni, Hâncești, Nisporeni.

Ora 10.00, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 148.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!