ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul agreat al Maltei a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

18:17 | 17.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 oct. /MOLDPRES/.  Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a primit-o astăzi pe ambasadorul agreat al Republicii Malta în Republica Moldova, cu reşedinţă la Varșovia, Natasha Meli Daudey, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cursul întrevederii, oficialii au efectuat un schimb de opinii cu privire la stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare a relațiilor bilaterale. A fost constatat interesul reciproc pentru dinamizarea schimburilor comercial-economice, consolidarea cadrului juridic bilateral, menţinerea bunelor relaţii de cooperare reciprocă în cadrul organizațiilor internaționale.

Viceministrul Darii a adresat felicitări ambasadorului Daudey şi i-a urat succes în îndeplinirea mandatului, asigurând-o de întregul sprijin al autorităților moldovenești în promovarea inițiativelor sale pe linia consolidării relațiilor dintre Republica Moldova și Malta.

img17008097

img17008097

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!