ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Sheriff a obținut a treia egalitate în Liga Europa

09:30 | 20.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 20 oct. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană de fotbal Sheriff Tiraspol a înregistrat ieri a treia egalitate în turneul Liga Europa, relatează MOLDPRES.

Partida disputată cu Lokomotiv Moscova pe teren propriu s-a încheiat cu scorul 1-1. Oaspeții au deschis scorul în minutul 17 prin Miranciuk. Gazdele au egalat spre finele primei reprize (39) grație șutului lui Badibanga, care a fost respins de portarul Ghilerme, dar camerele video au demonstrat clar că mingea a depășit linia porții.

Sheriff a fost precaută în defensivă, dar concomitent a atacat mult, fapt consemnat la conferința de presă și de antrenorul echipei-oaspete Iurii Siomin. ”Sheriff a jucat bine, a creat multe ocazii de gol, a beneficiat de o susținere fierbinte din partea publicului. Rezultatul înregistrat este bun pentru noi, iar egalitatea consemnată este logică”, a spus tehnicianul.

Antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin, s-a arătat, de asemenea, mulțumit de prestația elevilor săi. ”Felicit echipa pentru prestație. Am creat destule ocazii de gol, dar portarul echipei-oaspete a salvat situațiile critice. Noi n-am riscat în mod deosebit. Am acordat atenția necesară și defensivei. Sunt satisfăcut de rezultat, deși se putea mai bine”, a subliniat antrenorul.

Sheriff a evoluat în acest meci în următoarea componență: Miculic, Da Silva (Racu, 80), Cristiano, Anton, Brezovec (Balima, 67), Kulusic, Susic, Posmac, Mugosa (Damașcan, 84), Badibanga și Kendâș.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17008190

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!