ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premii pentru sportivii din Republica Moldova la Campionatele Mondiale de Jocuri Sportive CSIT 2023

18:22 | 08.09.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Cinci reprezentanți ai țării noastre au urcat pe podiumul de premiere la proba de combat corp la corp la Campionatele Mondiale de Jocuri Sportive CSIT 2023, transmite MOLDPRES.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Mihai Cotruța, care a ocupat locul II. Nicolae Gîscă, Cristian Constantinov și Vlad Daniel Bragarenco au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere. Cu locul II s-a ales și Cristian Constantinov la proba combat semi contact.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), Campionatele Mondiale de Jocuri Sportive CSIT 2023, ajunse la cea de-a VII-a ediție, sunt găzduite de Italia în perioada 5-10 septembrie. La ediția din acest an s-au înscris sportivi din peste 50 de state.

Foto: MEC

img23007069

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!