ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va extinde cooperarea agroalimentară cu Kazahstan

09:25 | 09.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Prioritățile sesiunii parlamentare de primăvară au fost discutate de către președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Republicii Kazahstan, Almat Aidarbekov. Oficialii au convenit intensificarea colaborării bilaterale interparlamentare, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

În cadrul discuțiilor au fost identificate noi oportunități de cooperare pe domenii precum infrastructura, modernizarea căilor ferate și a agriculturii. „Pentru anul 2024 ne propunem să organizăm un forum al oamenilor de afaceri, dar și să extindem cooperarea agroalimentară, astfel încât produsele noastre ca prunele, nucile, vinurile să ajungă pe piața din Kazahstan”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

img24000908

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!