ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat despre referendumul de aderare la UE cu ambasadorii acreditați în țara noastră 

14:12 | 13.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditați în țara noastră și cu șefii misiunilor diplomatice ale Canadei, Elveției, Japoniei, Marii Britanii, Norvegiei, Statelor Unite și Ucrainei, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Președintele a discutat cu diplomații despre situația din țară, despre îndeplinirea angajamentelor în contextul procesului de integrare europeană și despre inițiativa de a organiza un referendum cu privire la aderarea țării noastre la UE. 

Maia Sandu a reafirmat angajamentul echipei de la guvernare de a continua reformele inițiate pentru creșterea bunăstării cetățenilor și asigurarea statului de drept. 

img24001008

img24001008

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!