ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Rachetele rusești nu au survolat în cursul nopții trecute spațiul aerian al R. Moldova

09:50 | 29.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. Rachetele rusești nu au survolat în cursul nopții trecute spațiul aerian al Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, „sistemele de supraveghere și monitorizare a spațiului aerian nu au detectat nicio intrare neautorizată, un aspect confirmat și de autoritățile ucrainene”.

De asemenea, Poliția de Frontieră a specificat că, în această dimineață, la ora 05:40, patrulele SPF Ocnița, SPF Otaci, SPF Cosăuți și SPF Soroca au raportat auzirea a cel puțin trei explozii pe teritoriul Ucrainei. Autoritățile ucrainene au confirmat că în regiunea orașului Novodnestrovsk, situat în apropierea graniței cu Republica Moldova, au avut loc trei lansări de rachete.

img24002241

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!