ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul a luat act de demisia deputatului Sergiu Lazarencu

17:31 | 12.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Parlamentul a luat act de cererea de demisie a deputatului din Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate” Sergiu Lazarencu. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat astăzi de 59 de deputați, informează MOLDPRES.

Sergiu Lazarencu și-a depus cererea de demisie după ce a fost numit ministru al Mediului. Astfel, un mandat de deputat care aparține Partidului Acțiune și Solidaritate a fost declarat vacant.

Hotărârea intră în vigoare la data adoptării. În conformitate cu Legea despre statutul deputatului în Parlament, mandatul vacant va fi atribuit supleantului imediat următor de pe lista concurentului electoral.

img24002688

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!