ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Modificări în componența nominală a delegațiilor Parlamentului în organizațiile internaționale

17:44 | 12.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Deputații au adoptat astăzi modificări în componența nominală a delegațiilor Parlamentului în organizațiile internaționale și bilaterale, a grupurilor de prietenie și a comisiilor permanente, informează MOLDPRES.

Astfel, vicepreședinta Parlamentului, Doina Gherman, a fost desemnată în funcția de copreședinte al Adunării Parlamentare a Republicii Moldova și al Republicii Polone, dar și președinte al Grupului de prietenie cu Japonia. Totodată, deputatul Alexandr Trubca a fost desemnat șeful delegației legislativului la Adunarea Parlamentară a GUAM.

Modificările au fost făcute în baza propunerilor parvenite de la Fracțiunea „Partidul Acțiune și Solidaritate” și Fracțiunea „Blocului Comuniștilor și Socialiștilor”.

img24002691

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!