ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Iranul a lansat ''drone şi rachete'' către Israel

10:08 | 14.04.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 14 apr. /MOLDPRES/. Televiziunea de stat iraniană a anunţat că Corpul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii Islamice Iran, a lansat un "vast" atac cu "drone şi rachete" împotriva Israelului, relatează duminică AFP, preluat de Agerpres și Moldpres. 

"Ca răspuns la numeroasele crime comise de regimul sionist, în special atacul împotriva secţiei consulare a ambasadei Republicii Islamice Iran la Damasc şi martiriul unui grup de comandanţi şi consilieri militari ai ţării noastre în Siria, armata aerului a Forţei aerospaţiale a Corpului Gardienilor Revoluţiei islamice a lansat zeci de rachete şi drone către ţinte specifice din interiorul teritoriilor ocupate", a declarat televiziunea de stat, citând surse publice ale Gardienilor.

img24002708

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!