ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO IGP a primit un lot de drone

12:31 | 15.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Inspectoratul General al Poliției (IGP) a primit 15 drone în cadrul proiectului „Suport pentru implementarea măsurilor de combatere a criminalității de către Poliția Națională a Republicii Moldova”, informează MOLDPRES.

Potrivit IGP, timp de trei zile, peste 30 de polițiști au fost instruiți privind operațiunile efectuate cu aparate de zbor. „Instruirile au avut loc sub îndrumarea specialiștilor germani, care au prezentat informațiile necesare pentru operarea eficientă a dispozitivelor”, a precizat IGP.

Proiectul „Suport pentru implementarea măsurilor de combatere a criminalității de către Poliția Națională a Republicii Moldova” este implementat de Fundația pentru Reforma Globală în Sectorul de Securitate (GS Foundation).

img24002727

img24002727

img24002727

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!