ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a fost reținut de CNA

13:51 | 15.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Un locuitor al municipiului Chișinău a fost reținut în flagrant de ofițerii CNA după ce a extorcat 1000 de euro pentru a urgenta procedura de import de mașini din Uniunea Europeană, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, persoana reținută ar fi susținut că ar avea influență asupra persoanelor publice din cadrul Serviciului Vamal și că îi poate determina să accelereze procesul de import a automobilelor cu rulaj din Uniunea Europeană, ar fi pretins și primit mijloace bănești în mărime de 1000 de euro.

În dimineața zilei de astăzi bănuitul a fost reținut în flagrant în momentul primirii sub control a mijloacelor financiare. În prezent, acesta este reținut pentru 72 de ore și este plasat în izolatorul CNA.

img24002732

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!