ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” a început Săptămâna creativității și inovației

18:19 | 15.04.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu” din Chișinău organizează în perioada 15-21 aprilie Săptămâna creativității și inovației, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, directoarea instituției, Mariana Harjevschi a menționat că în acest an tema inițiată este „Inovează” și se axează pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă pentru a amplifica abilitățile de zi cu zi ale cetățenilor de a aduce schimbare pe Agenda ONU.

Astfel, bibliotecarii din rețeaua Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” se vor angaja în această inițiativă mondială prin desfășurarea mai multor activități.

Amintim că Biblioteca Municipală a aderat la această acțiune în 2015, iar de atunci organizează diverse manifestări care susțin inovația și creativitatea prin diverse forme de activitate.

Evenimentele se vor desfășura în cele 27 de biblioteci din rețeaua Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu.

img24002745

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!