ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Circa 100 de absolvenți ai instituțiilor de învățământ profesional tehnic au participat la un târg de cariere

15:26 | 16.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 16 apr. /MOLDPRES/. Circa 100 de absolvenți de la opt instituții de învățământ profesional tehnic din nordul țării au participat la târgul de cariere organizat la Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul, raionul Dondușeni, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării, elevii au avut posibilitatea să discute cu reprezentanți ai 13 companii despre procedura de angajare, specificul locurilor de muncă și beneficiile pe care le au angajații.

La târg au fost prezentate oferte de muncă în diverse domenii: agronomie, horticultură, zootehnie, siguranța produselor agroalimentare, silvicultură, selecția culturilor agricole. De asemenea, au fost organizate mai multe activități interactive, workshop-uri și sesiuni de prezentare a companiilor.

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației și Cercetării, în colaborare cu Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul, și face parte din cele 11 târguri de cariere în învățământul profesional tehnic desfășurate în perioada 22 martie - 24 aprilie curent.

img24002772

img24002772

img24002772

img24002772

img24002772

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!