ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov, în discuții cu ministrul afacerilor europene, politicilor de coeziune și planului național de recuperare și reziliență al Republicii Italiene, Raffaele Fitto

16:04 | 16.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 apr. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov a discutat cu ministrul afacerilor europene, politicilor de coeziune și planului național de recuperare și reziliență al Republicii Italiene, Raffaele Fitto, transmite MOLDRES.

Oficialii au vorbit despre nivelul de realizare a agendei europene, procesul de screening și pașii realizați de instituțiile statului pentru o bună pregătire de negocierile de aderare.

De asemenea, Viceprim-ministrul pentru integrare europeană, Cristina Gherasimov a apreciat asistența oferită de autoritățile italiene în realizarea agendei europene a țării și sprijinul plenar al parcursului nostru european, de care Republica Moldova s-a bucurat în ultimii ani.

img24002775

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!