ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În capitală începe înscrierea la grădiniță a copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 - 4 ani

10:46 | 02.11.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Începând cu ziua de astăzi, în capitală demarează înscrierea la grădiniță a copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 - 4 ani, care nu au frecventat anterior astfel de instituții, comunică MOLDPRES.

Viceprimarul capitalei, Angela Cutasevici, a menționat în cadrul ședinței operative a serviciilor primăriei, că în anul de studii 2020 - 2021, municipalitatea își propune înmatricularea în instituțiile de învățământ a circa 8743 de copii cu vârsta de 2 - 4 ani în 346 grupe.

În prezent, pe teritoriul municipiului Chișinău își desfășoară activitatea 162 de grădinițe. Totodată, trei instituții din suburbii își vor relua activitatea după finalizarea lucrărilor de reparație.

foto: ea.md

img20008675

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!