ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean efectuează o vizită de lucru în Grecia

11:30 | 01.07.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean întreprinde, în perioada 1-2 iulie, o vizită de lucru la Atena. Șeful Executivului va ține un discurs la Forumul anual pe teme de actualitate, organizat de publicația „The Economist”, ediția a 28-a, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Executivului.

Totodată, premierul Dorin Recean va avea o întrevedere cu președinta Republicii Elene, Ekaterini Sakellaropoulou, și cu omologul său grec, Kyriakos Mitsotakis. Împreună cu prim-ministrul elen, șeful Guvernului de la Chișinău va participa la semnarea Acordului privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor de conducere. 

De asemenea, la Atena, prim-ministrul Dorin Recean urmează să discute cu reprezentanți ai mediului de afaceri, precum și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Grecia. 

img24004894

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!