ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei răniți în timpul unui atac cu rachete asupra orașului Odesa

17:35 | 24.06.2024 Categorie: Externe

Odesa, 24 iun. /MOLDPRES/. Trei bărbați au fost răniți în timpul atacului rusesc de luni asupra Odesei, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram. Bărbații cu vârste de 19, 50 și 58 de ani au fost spitalizați, scrie BTA, citată de Moldpres.

Primarul din Odesa, Gennadiy Trukhanov, a declarat luni că în oraș și în districtul din jurul acestuia a fost emisă o alertă aeriană din cauza unei amenințări de atac cu rachete din Marea Neagră. Sirenele au pornit la ora 7:49 dimineața. Forțele Aeriene Ucrainene au declarat pe Telegram că Odesa a fost atacată de două rachete balistice, care au fost doborâte de apărarea antiaeriană ucraineană.

Un nor negru mare poate fi văzut deasupra orașului după explozii, au raportat conturile locale de pe Telegram.

img24004715

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!