ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Restricțiile privind accesul în Aeroportul Internațional Chișinău au fost prelungite cu 30 de zile

14:04 | 28.06.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Măsurile privind accesul limitat în Aeroportul Internațional Chișinău au fost prelungite cu încă 30 de zile calendaristice, până la data de 31 iulie curent. Anunțul a fost făcut astăzi de Poliția de Frontieră, informează MOLDPRES.

Începând cu 1 mai curent, accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor.

De asemenea, întrucât în perioada estivală orarul zborurilor este unul foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este unul majorat, călătorii sunt îndemnați să vină cu cel puțin trei ore până la zborul planificat pentru a reuși parcurgerea formalităților necesare călătoriei și pentru a evita întârzierea la zbor.

img24004844

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!