ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a purtat discuții cu mai mulți omologi, la Washington

09:21 | 23.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. În marja Reuniunii Ministeriale a Coaliției Globale anti-ISIS de la Washington, vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene a avut o serie de întrevederi cu omologi şi alţi conducători de delegaţii, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În discuțiile cu Miniștrii de Externe ai Austriei, Afganistanului, Bosniei şi Herțegovinei, Estoniei, Letoniei, Lituaniei, Macedoniei, Marii Britanii, Muntenegrului, Noii Zeelande, României, Suediei, Turciei şi Ungariei a fost făcut un schimb de opinii privind stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale, dar şi asupra evoluțiilor pe plan global şi regional.

Totodată, a fost abordată agenda vizitelor bilaterale pe parcursul anului curent.

În cadrul dialogului cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini, a fost abordat subiectul pregătirilor pentru Consiliul de Asociere Republica Moldova - UE care va avea loc la 31 martie curent, la Bruxelles.

img17002259

img17002259

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!