ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biroul Permanent al Parlamentului a adoptat ordinea de zi pentru următoarele două săptămîni

13:52 | 27.04.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 27 apr. /MOLDPRES/. Ședința Biroului Permanent al Parlamentului a început astăzi cu onorarea Drapelului de Stat. Președintele Parlamentului Andrian Candu a menționat că activități cu ocazia Zilei Drapelului au loc azi în toată țara, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Sărbătoarea a fost instituită de Parlament în 2010, tricolorul fiind desemnat oficial drapel de stat la 27 aprilie 1990.

La ședința de astăzi, membrii Biroului Permanent au adoptat ordinea de zi pentru următoarele două săptămîni. Totodată, s-a decis ca următoarea ședință în plen să fie organizată la 28 aprilie. La această ședință va fi discutată moțiunea simplă asupra politicii interne în domeniul învățămîntului realizate de Ministerul Educației, inițiată de un grup de deputați.

De asemenea, în următoarea perioadă în comisii urmează să fie examinate rapoartele de activitate ale Guvernului și Procurorului General. Ulterior, documentele vor fi prezentate în ședința de plen a Parlamentului.

img17003154

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!