ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Pavel Filip a adresat felicitări cu prilejul aniversării creării Gărzii de Onoare a Ministerului Apărării

08:31 | 22.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Pavel Filip a adresat astăzi un mesaj de felicitare cu ocazia marcării a 25 de ani de la crearea Gărzii de Onoare a Ministerului Apărării, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

 În mesaj se menționează:

”Domnilor ofiţeri, subofiţeri, soldaţi ai Gărzii de Onoare, 

Vă transmit sincere felicitări cu ocazia aniversării a 25 de ani de la crearea subunităţii Dumneavoastră. 

Este o zi de excepţie, astăzi noi vă prezentăm onorul. Sînteţi cartea de vizită a ţării noastre şi tot voi participanţi plenari la cele mai importante evenimente care au marcat independenţa Republicii Moldova. 

V-am văzut şi urmărit la ceremoniile protocolare interne dar şi la cele de întîmpinare a înalţilor oaspeţi ai ţării noastre. De fiecare dată, privindu-vă în acţiune, am avut sentimentul de mîndrie pentru voi şi prestaţia manifestată a Gărzii de Onoare. Acţiunile Dumneavoastră impecabile sînt rezultatul consacraţiei, muncii asidue şi profesionalismului. Sînteţi un model de a servi cu cinste, onoare şi demnitate Patria. 

Cu ocazia acestui eveniment aniversar Vă doresc tuturor multă sănătate, succese, realizări profesionale, împliniri personale şi bucurii alături de cei dragi”. 

img17004761

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!