ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polițiștii îndeamnă șoferii să circule cu atenție din cauza vizibilității reduse

09:31 | 28.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 28 feb. /MOLDPRES/. Oamenii legii au atenționat astăzi șoferii că în unele zone din centrul și sudul țării persistă ceața densă, ceea ce determină scăderea vizibilității în trafic, informează MOLDPRES.

În aceste condiții oamenii legii recomandă prudență maximă la volan, semnalizarea intenției de schimbare a direcției de circulație, creșterea distanței între vehicule și conectarea luminilor anti-ceață. De asemenea, se recomandă să fie evitate depășirile neasigurate. 

Pietonii sunt îndemnați să traverseze strada doar prin locurile permise și doar după ce se asigură. În condiții de vizibilitate redusă și pe timpul nopții persoanele sunt îndemnate să poarte îmbrăcăminte cu accesorii reflectorizante pentru a fi observați cu ușurință.

Meteorologii au anunțat că ceața se va dispersa treptat la orele amiezii. Totodată, aceasta va persista și în seara zilei de astăzi pe întreg teritoriul țării. 

img24001439

img24001439

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!