ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Ungheni a marcat oraşul pentru a uşura păstrarea distanţei sociale

11:51 | 15.04.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 apr. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Ungheni a marcat teritoriul din faţa tuturor instituţiilor de interes social din localitate, ceea ce-i va ajuta pe cetăţeni să respecte distanţa socială, măsură importantă în campania de prevenire şi combatere a coronaviruslui de tip nou COVID-19, transmite MOLDPRES.

„Pentru a ajuta cetățenii să respecte distanța socială, foarte necesară în lupta pentru minimalizarea riscului infecției prin COVID 19, Primăria Ungheni a inițiat o nouă acțiune - marcajul pentru persoanele în așteptare”, au explicat surse din administraţia oraşului.

Astfel, în fața băncilor, magazinelor alimentare, farmaciilor și altor instituții de interes sporit pentru populație au apărut sute de buline de culoare albă, care indică oamenilor cum să se posteze în așteptarea pentru a intra în interior.

„Stimați ungheneni, respectați recomandările specialiștilor și autorităților. Stați acasă pe cât e posibil, evitați locurile aglomerate. Numai așa veți asigura sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Numai așa va fi stăvilit coronavirusul de tip nou, care face ravagii în lume”, se arată în declaraţia Primăriei Ungheni.

La data de 14 aprilie, în raionul Ungheni erau 14 cazuri confirmate de coronavirus, 724 de persoane se aflau sub supraveghere medicală, totodată, nu era înregistrată nici o recuperare, dar nici un deces.

img20003218

img20003218

img20003218

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!