ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC: Peste 80 la sută din procesele verbale au fost procesate

22:48 | 01.11.2020 Categorie: Politică

Chișinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Până la ora actuală au fost procesate 1734 (80.9) de procese verbale de la cele 2143 de secții deschise la scrutinul de astăzi. Pentru candidatul independent, Igor Dodon, au votat peste 35 la sută din cetățeni, iar alți 31 la sută au optat pentru candidatul PAS, Maia Sandu, comunică MOLDPRES.

Datele preliminare prezente de CEC arată că pentru candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi, au optat circa 17 la sută din alegători, iar 7 la sută au votat pentru candidatul Partidului Șor, Violeta Ivanov.

Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, a acumulat circa 3 la sută din sufragii, iar candidatul PUN, Octavian Țîcu, circa 2 procente din voturi. Pentru Tudor Deliu, înaintat de PLDM și pentru Dorin Chirtoacă, candidatul UNIREA au votat câte un procent din numărul total de alegători.

Potrivit datelor CEC, până la ora 21.00 la urnele de vot s-au prezentat 1.214.378 de persoane, ceea ce reprezintă 42,7%.

img20008665

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!