ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci tineri vor face stagii practice în cadrul Președinției

16:40 | 26.06.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 iun. /MOLDPRES/. Cinci tineri vor urma stagii plătite în cadrul Aparatului Președintelui. Lilia Tonu, secretarul general adjunct i-a salutat, astăzi, pe stagiari care își vor începe activitatea din 1 iulie, alături de echipa instituției prezidențiale, transmite MOLDPRES.

„Ne bucurăm să vă vedem astăzi aici și apreciem interesul tinerilor de a dori să cunoască și să obțină experiențe directe și unice prin implicarea în activitățile desfășurate în cadrul autorităților publice”, a remarcat Lilia Tonu.

Stagiarii au fost selectați în cadrul Programului guvernamental de stagii plătite în serviciului public și Programului de stagii lansat de Delegația Uniunii Europene la Chișinău.

img24004780

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!