ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Wizz Air lansează o nouă cursă de pe Aeroportul Internațional Chișinău

11:38 | 01.07.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 1 iul. /MOLDPRES/. Compania aeriană Wizz Air lansează o nouă cursă de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Din luna septembrie, călătorii vor putea zbura direct spre Viena, Austria, transmite MOLDPRES. 

Astfel, pasagerii vor avea opțiuni extinse de zbor, orarul fiind completat cu trei frecvențe săptămânale:
din 30 septembrie 2024 și până pe 26 octombrie 2024 – luni, miercuri și sâmbătă, iar din 27 octombrie 2024 până la 29 martie 2025 – luni, miercuri și vineri.

Administrația Aerogării a anunțat că biletele vor fi disponibile în curând.

Orașul Viena este capitala Austriei, fiind un adevărat paradis turistic, renumit pentru palate regale, catedrale gotice, muzee de renume mondial și cafenele elegante. Orașul oferă o călătorie fascinantă în timp și artă. De la concerte de muzică clasică la plimbări prin grădini încântătoare – fiecare colț și fiecare detaliu au o poveste de spus.

Compania low-cost Wizz Air a anunțat la sfârșitul anului trecut că revine în R. Moldova. Aceasta operează în prezent curse spre mai multe destinații.


img24004893

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!