ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un autobuz de pe ruta Moscova-Chişinău a fost implicat într-un accident rutier în Federația Rusă

14:36 | 18.10.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 oct. /MOLDPRES/. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova a informat despre faptul că ieri, 17 octombrie, ora 19.25, în apropierea localităţii Hardikov, regiunea Orlov, Federaţia Rusă a avut loc un accident rutier cu implicarea autobuzului de rută Moscova-Chişinău, acesta fiind tamponat de un automobil care se deplasa din spate, informează MOLDPRES.

Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE a precizat că în rezultatul accidentului, potrivit informaţiei obţinute de către Ambasada Republicii Moldova la Moscova de la Ministerul Situaţiilor Excepţionale al Federației Ruse, printre persoanele accidentate nu au fost înregistraţi cetăţeni ai Republicii Moldova.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene prin intermediul misiunii diplomatice de la Moscova monitorizează evoluţia cazului dat şi menţine permanent legătura cu autorităţile locale din regiunea respectivă.
 

img17008127

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!